اقتصادی

تاریخچه برند پی پال + داستان تاسیس شرکت سامانه انتقال وجه الکترونیکی

در این مطلب از پایگاه خبری امت پرس ، توضیحاتی درباره تاریخچه و فعالیت های برند تجارت الکترونیکی و سامانه انتقال وجه الکترونیکی پی پال خواهیم داشت! با ما همراه باشید. برند آمریکایی پی پال (PayPal) به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت‌ های پرداخت الکترونیکی در سراسر جهان در سال ۱۹۹۸ میلادی توسط ایلان ماسک ، پیتر تیل ، کن هووری ، لوک نوسک و همچنین مکس لوشین پایه گذاری شد! بد نیست بدانید عرضه اولیه سهام این شرکت آمریکایی در سال ۲۰۰۲ میلادی اتفاق افتاد…

پی پال
پی پال

شاید این سوال پیش آید که پی پال به صورت دقیق چه کاری را انجام می دهد؟

در پاسخ بایستی گفت سامانه پی‌ پال، پرداخت و انتقال وجه را از طریق اینترنت ممکن می‌ سازد (به صورت آنی)! این سامانه ی آنلاین جایگزین مناسبی برای شیوه‌ های سنتی نقل و انتقال وجه نقد همانند چک و حواله پولی است (البته ممکن است پی پال برای انتقال و دریافت پول هزینه‌ ای دریافت کند که مبلغ این هزینه وابسته به نوع ارز انتقالی، شیوه انتقال، کشور ارسال کننده، کشور دریافت‌ کننده و همچنین مقدار پول جابجا شده می باشد!)…

ماجرای همکاری پی‌ پال و ای بی

ای بی با پرداخت مبلغ ۱/۵ میلیارد دلار توانست پی‌ پال را بخرد! همکاری ای‌ بی و پی پال توانست پی پال را به‌ سرعت به بزرگ‌ ترین سیستم پرداخت آنلاین در ایالات متحده آمریکا و جهان تبدیل کند… به‌ طوری‌ که بیش از ۷۰ درصد خریدهای آنلاین در ای‌ بی به‌ واسطه‌ ی سیستم پی پال انجام می‌ گرفت. البته در سال ۲۰۱۴ میلادی، پی پال به‌ عنوان سهام عمومی از ای‌ بی مستقل شد.

در اتفاقی قابل توجه، پی پال در سال ۲۰۰۷ میلادی همکاری خود را با مستر کارت (Mastercard) آغاز کرد. در پایان سال ۲۰۱۲ میلادی، کل حجم معاملات بر بستر پی پال به رقم ۱۴۵ میلیارد دلار رسیده بود…!

پی پال
پی پال

جالب است بدانید پی‌ پال امروزه در ۱۹۰ بازار جهانی فعالیت دارد و از بیش از ۲۳۲ میلیون حساب پشتیبانی می نماید که بیش از ۸۷ میلیون آن فعال هستند! پی‌ پال به مشتریان خود این اجازه را می‌ دهد تا به ارسال، دریافت و نگهداری پول در ۲۴ ارز مختلف بپردازند…

برند پی‌ پال دارای دفتر منطقه‌ ای در ۲۱ کشور جهان است! دفتر مرکزی پی‌ پال در شهر سن خوزه واقع در ایالات متحده آمریکا قرار دارد. درآمد این برند آمریکایی در سال ۲۰۱۵ میلادی، ۹٫۲۴ میلیارد دلار آمریکا و سود خالص آن نیز ۱٫۲۲ میلیارد دلار آمریکا بوده است.

پی پال
پی پال

در انتها لازم به بیان است پی‌ پال به عنوان شناخته‌ شده‌ ترین نام در‌ زمینه‌ ی پرداخت آنلاین در جهان از ضوابط و قوانین بسیار سخت و دقیق مالی برخوردار است تا از پولشویی و انتقال درآمدهای غیرمشروع جلوگیری کند. البته کشورهای ایران، سوریه، سودان، کوبا، میانمار و همچنین کشورهایی که در فهرست تحریم‌ های اقتصادی ایالات متحده آمریکا قرار دارند، از دریافت خدمات از طریق پی پال محروم می باشند.

امتیاز به این مطلب post

لینک کوتاه این مطلب: https://ommatpress.ir/?p=5250

(برای کپی کردن، روی لینک کلیک کنید)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی الفاظ رکیک، ناسزا و تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

از گذاشتن لینک گروه یا کانال جدا خودداری نمایید.

دکمه بازگشت به بالا