قرآن و عترت

شرایط ختم حدیث کسا

در این مطلب از پایگاه خبری امت پرس ، توضیحاتی درباره طریقه ختم حدیث کسا خواهیم داشت! با ما همراه باشید.

ختم حدیث کسا,روش ختم حدیث کسا,ختم حدیث کسا برای رفع گرفتاری هاختم حدیث کسا در عین سادگی متن، محتوایی غنی و برکات فراوان دارد

حدیث شریف کساء از احادیثی است که در عین سادگی متن و سجع زیبا دارای محتوایی غنی و آثار و برکات بسیار است که در متن آن به آن ها اشاره می شود. خیلی از افراد برای رفع مصایب، ازدواج و همینطور مستجاب شدن حاجات خود ختم حدیث کسا را انجام میدهند.
حدیث کسا

سرپوش مذهبی – حدیث کساء، توسل به مقام شامخ ائمه است که شامل فضیلت های بسیار مى‏ باشد. واقعه حدیث کِساء در منزل ام سلمه، روی داد. پیامبراکرم (ص) درهنگام نزول آیه تطهیر، خود و خاندان خود را با پارچه ای پشمین( کِساء) پوشانید. کیفیت این حدیث به قدریست که میتوان آنرا در راستای معرفی پیشوایان و راهنمایان امّت اسلام و یکی از نقاط روشن و برجستۀ خصایص و فضایل اهل بیت گرامی معرفی کرد. در نزد علما و فقها به خصوص مراجع عظام تقلید حدیث کسا از اهمیت و جایگاه مخصوصی بهره مند بوده است به نحوی که بزرگان برای استجابت و دفع گرفتاری و بلا بدان سفارش و تأکید می کردند.

حدیث کسا، نشان از نقش مـحورى حضرت فاطمه (س) در عالم هستى دارد. در روایتى از اهل سنت، ابوهریره از رسول اكرم (صلی الله علیه و آله وسلم ) نقل مى كند:« بعد از آن كه حضرت آدم (ع) به عرش توجه كرد، پنج نور در آن دید و زمانى كه خداوند در خصوص این پنج نور پرسید، پاسخ شنید كه این پنج نور فرزندان تو هستند و به محبّت آن هاست كه تو را خلق كردم و اگر این ها نبودند بهشت و دوزخ، عرش و كرسى، آسمان و زمین، ملائکه و جنیان و آدمیان را خلق نمى كردم. اى آدم! به عزتم سوگند! اگر كسى به اندازه یك دانه ى خردل بغض و كینه ى آنها را در دل داشته باشد، وارد آتشش مى كنم. اى آدم! اینان برگزیده هاى مـن هـسـتند، من به واسطه ى آنها مردم را نجات مى دهم و هلاك مى گردانم. اى آدم! اگر حاجتى داشتى به وسیله ى آنها به من توسل بجوى.

ختم حدیث کسا برای رفع گرفتاری ها

ختم حدیث کسا به مدت یک هفته و از روز شنبه آغاز میشود و پس از هر روز که ادعیه خوانده شد، حاجت خود را از خداوند بخواهید و خدا را به ۵ تن قسم دهید.
– ختم حدیث کسا در روز شنبه:

برای ختم حدیث کسا در ساعت معینی این سوره را بخوانید و بعد ۲ رکعت نماز هدیه به حضرت محمد (ص) و پس از نماز، تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) را بخوانید.

شرایط ختم حدیث کسا,ختم حدیث کسا,طریقه ختم حدیث کساختم حدیث کسا را برای رفع گرفتاری ها و برآورده شدن حاجات بخوانید

– ختم حدیث کسا در روز یک شنبه:

دقت کنید در زمان ختم حدیث کسا دقیقا در همان ساعتی که روز شنبه حدیث کسا خوانده شده باید بخوانید و پس از آن ۲ رکعت نماز هدیه به امام حسن (ع) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.

– ختم حدیث کسا در روز دوشنبه:

برای ختم حدیث کسا در روز دوشنبه دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که این سوره خوانده شده باید بخوانید و پس از آن ۲ رکعت نماز هدیه به امام حسین (ع) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) را بخوانید.

– ختم حدیث کسا در روز سه شنبه:

در زمان ختم حدیث کسا در روز سه شنبه دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که حدیث کسا خوانده شده باید بخوانید و پس از آن ۲ رکعت نماز هدیه به امیرالمومنین (ع) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.

– ختم حدیث کسا در روز چهارشنبه:

ختم حدیث کسا دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که این سوره خوانده شده باید بخوانید و پس از آن ۲ رکعت نماز هدیه به حضرت زهرا (س) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) را بخوانید.

طریقه ختم حدیث کسا,ختم حدیث کسا برای حاجت,ختم حدیث کساءختم حدیث کسا به مدت یک هفته و از روز شنبه آغاز میشود

– ختم حدیث کسا در روز پنجشنبه:

در روز پنج شنبه ختم حدیث کسا را دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که خوانده شده باید بخوانید و پس از آن ۲ رکعت نماز هدیه به جبرائیل بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (س) را بخوانید.

– ختم حدیث کسا در روز جمعه:

برای ختم حدیث کسا در روز آخر دقیقا در همان ساعت روزهای قبل که این سوره خوانده شده باید بخوانید و پس از آن نماز امام زمان (عج) بخوانید و بعد تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) را بخوانید.

روش ختم حدیث کساء برای ازدواج

حدیث کسا را در شب جمعه بخوانید با این شرط که چادر را روی سرتان بیندازید و آرام آرام بخوانید و حضور امامان را تصور کنید و حاجت خود را از خداوند بخواهید که انشاء الله براورده شود و اگر دفعهء اول براورده نشد شب جمعه دوم ختم حدیث کسا را انجام دهد و اگر یاز هم براورده نشد شب جمعه سوم انجام دهد که انشاء الله تخلف ندارد.

هر چند در روایات معصومان شرایط و آداب خاصی برای ختم حدیث کسا بیان نشده است، ولی در نظر داشتن شرایط عام جلسات دعا و توسل، که در همان حالت تضرع و خشوع و انقطاع از همه کس و همه چیز بسوی خدا است، میتواند بر تأثیر این توسل بیفزاید.

لینک کوتاه این مطلب: https://ommatpress.ir/?p=12624

(برای کپی کردن، روی لینک کلیک کنید)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی الفاظ رکیک، ناسزا و تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

از گذاشتن لینک گروه یا کانال جدا خودداری نمایید.

دکمه بازگشت به بالا