از نکات ریز تفت دادن زرشک چه می دانید
![](https://ommatpress.ir/wp-content/uploads/2021/12/images-52.jpg?v=1639594674)
در این مطلب از پایگاه خبری امت پرس ، توضیحاتی درباره اینکه از نکات ریز تفت دادن زرشک چه می دانید خواهیم داشت! با ما همراه باشید.
یکی از مشکلات حین پخت زرشک پلو با مرغ، بدون شک تفت دادن زرشک است. تفت دادن زرشک یکسری نکات بسیار ریز و مهمی دارد که باید آنها را بلد باشید.
اگر زرشک را با روش درست تفت ندهیم، سیاه، خشک و تلخ میشود. در این جا قرار است با روش صحیح تفت دادن زرشک آشنا شویم تا بتوان با اطمینان از آن استفاده کرد.
۱- هر چه زرشک تازهتر باشد، غذا خوشرنگتر میشود.
۲- هر چه زرشک بماند، تیرهتر میشود زرشک تازه را فریز کنید تا نرم و خوشرنگ بماند.
۳- مقدار زرشک برای استفاده روی برنج دلخواه است، میتوانید برای هر نفر دو تا سه قاشق در نظر بگیرید.
۴- اگر زرشک تازه است، آن را پاک کنید، بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود.
۵- اگر زرشک خشک است، آن را ۱۵ دقیقه در آب سرد بریزید تا برگ و سنگریزه آن جدا شود، سپس بشویید و در آبکش بریزید.
۶- زرشک را با یک قاشق آب و کره و روغن در ظرفی بریزید و گرم کنید. مراقب باشید داغ نشود.
۷- سپس شکر را به آن اضافه و بلافاصله شعله را خاموش کنید.
۸- بگذارید زرشک کمی بماند تا شکر و آب جذب زرشکها شود و پف کند. سپس روی برنج بریزید.
۹- در صورت تمایل کمی زعفران دمکرده هم بریزید.
لینک کوتاه این مطلب: https://ommatpress.ir/?p=6775
(برای کپی کردن، روی لینک کلیک کنید)
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی الفاظ رکیک، ناسزا و تهمت باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
از گذاشتن لینک گروه یا کانال جدا خودداری نمایید.